Menu

KURSTILBUD VÅREN 2022SPORTSDANS

Sportsdans er dans med mange muligheter og er drevet som konkurranseidrett. Det er ti danser fordelt på to grener - standard og latin. Standarddansene er engelsk vals, tango, quickstep, slowfox og wienervals. Latindansene er samba, chachacha, jive, rumba og paso doble. Man danser i par, og på engelsk kalles også denne danseformen for Ballroom Dancing. Man trenger ikke å ville bli verdensmester for å ha stor glede av sportsdans, dette er spennende og gøy å holde på med, og mange barn og voksne i Norge har blitt fasinert og oppmerksom på denne danseformen etter å ha sett tv-programmet Skal vi danse? på TV2.


Sportsdans nybegynner (for de som ikke har danset sportsdans før)

Tid: tIrsdager kl 17.30-18.15

Oppstart: tIrsdag 11.januar, kurset varer i 8 uker (fri i uke 8 - vinterferie)

Pris: gratis kurs


Sportsdans breddegruppe (for de som har gjennomført nybegynnerkurs og ønsker å fortsette videre med sportsdans)

Tid: tirsdager kl 18.30-19.30

Oppstart: tirsdag 11.januar

Pris: 1500 kr per halvår + medlemskap i Norges Danseforbund (200 kr per år)*


Sportsdans konkurranse ** (passer for de som har danset en del og ønsker å delta i dansekonkurranser på regionalt og nasjonalt nivå)

Tid: torsdager, klokkeslett kommer

Oppstart: torsdag 27.januar** I tillegg til de ordinære treninger arrangeres det helgesamlinger for konkurransegrupper i løpet av semesteret.HIPHOP

Hiphop har blitt den raskest voksende danseformen i Norge. Kule bevegelser til RnB, rap- og funkmusikk tiltrekker mange dansere. Hos oss kan man starte som nybegynner og jobbe seg opp til høyere nivå.


Hiphop 1 (8-11 år)

Tid: onsdager kl.16.30-17.30

Oppstart: onsdag 12.januar

Pris: 1.500 kr per halvår + medlemskap i Norges Danseforbund (200 kr per år)*


Hiphop 2 (12+ år)

Tid: onsdager kl 17.45-18.45

Oppstart: onsdag 12.januar

Pris: 1.500 kr per halvår + medlemskap i Norges Danseforbund (200 kr per år)*BARNEDANS

Barnedans-timene passer for barn i alderen 4-5 år og er en blanding av dans og lek. Det brukes også elementer av Zumba kids i dette kurset.

Tid: tirsdager kl 16.30-17.15

Oppstart: tirsdag 11.januar, kurset varer i 12 uker (fri i uke 8 - vinterferie)

Pris: 1000 kr + medlemskap i Norges Danseforbund (200 kr per år)*De som deltar på flere av våre dansekurs får 30% rabatt på det rimeligste kurset. Det gis også søskenmoderasjon (30%) om flere barn fra samme familie deltar på våre dansekurs.


* Deltakelse på alle våre dansekurs forutsetter medlemskap i Norges Danseforbund. Dette pga forsikring. Alle barn som er medlem av lag tilsluttet Norges Idrettsforbund er forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring. Medlemsavgiften er 200 kr per år.


Det gis 2 gratis prøvetimer til nye deltakere på alle dansekurs. Etter dette er påmelding bindende. Deltakerplassen er gyldig til plassen sies opp skriftlig. Utmelding sendes på mail til steinkjer-danseklubb@outlook.com


Påmelding

* Hvilket kurs?
* Navn på deltaker
* Fødselsdato deltaker
Navn på foresatt om deltaker er under 18 år
* E-post
* Telefon
* Adresse
* Postnummer og poststed
Kommentar
* Jeg samtykker i publisering av bilder og video av meg / mine barn i regi av klubben.