Menu

VÅRE TRENERE

Maria Lyngstad - Aleksander Jokic
(SporTSdans)

Maria er født og oppvokst i Ukraina og kom til Norge og Inderøy i 2006. Senere flyttet hun til Trondheim for å studere og avsluttet i 2015 sin psykologiutdanning. Aleksander er født i Norge, men har en serbisk far. Aleksander avsluttet sin økonomiutdanning i 2012.

Aleksander og Maria startet begge å danse sportsdans i studietiden, våren 2011 ved NTNUI. Det tok ikke lang tid før de ble dansepartnere. De deltok i sin første internasjonale konkurranse allerede sommeren 2011, en europeisk studentkonkurranse som avholdes i Tyskland og Nederland to ganger per år.

Aleksander og Maria har i løpet av årene hatt mange dyktige trenere, og deres hovedtrenere og mentorer har siden midten av 2017 vært Mirjam Zwijsen og Geir Bakke (begge opptil flere ganger tidligere verdensmestere i sportsdans). Paret har i de siste årene fokusert på latindans og har deltatt i en rekke nasjonale og internasjonale konkurranser på elitenivå. Noen av deres beste resultater er femte plass i Rising Star i Belgia februar 2018, og femte plass i Euroasian countries-cup i Moskva desember 2017.

Aleksander og Maria har begge bestått topptrenerutdanning gjennom Olympiatoppen og har undervist sportsdans ved NTNUI og Nidaros Danseklubb. De ble hovedtrenere i sportsdans ved Steinkjer Danseklubb våren 2017.


MALIN ELISE FRIGAARD
(SPORTSDANS)

Malin er 17 år gammel og er elev ved Steinkjer videregående skole. Malin har danset helt siden hun kunne gå, og dansen er hennes store lidenskap. Hun begynte å danse ballett på Kulturskolen i Steinkjer da hun var 4 år gammel. Som 9-åring startet hun på Steinkjer Danseskole og fortsatte der i flere år. Der ble Malin kjent med forskjellige dansestiler, blant annet hiphop og sportsdans. Senere ble hun også med i Steinkjer Danseklubb og begynte å konkurrere i sportsdans, noe hun fortsatt gjør. Våren 2018 fikk Malin tilbud om å være danser for Kyle Alessandro, en ung artist fra Steinkjer, og har opptrådt på flere store konserter med ham. Malin har vært trener ved Steinkjer Danseklubb siden høsten 2017.


INGRID BRATSVE
(SPORTSDANS)

Ingrid er 15 år gammel og er elev ved Egge ungdomsskole. Hun har alltid likt å danse og begynte å danse ballett da hun var 4. Som 11-åring startet Ingrid på Steinkjer Danseskole der hun først danset hiphop og etterhvert også sportsdans. Ingrid ble medlem i Steinkjer Danseklubb og begynte å konkurrere i sportsdans (både standard og latin) i 2016, og dette gjør hun fortsatt. Hun har vært trener ved Steinkjer Danseklubb siden våren 2018.


LILIANNA BACHANEK
(BARNEDANS OG MODERNE dans)Lilianna er 17 år gammel og går danselinja ved Inderøy videregående skole. Lilianna har likt å danse siden hun kan huske. Dansehistorien startet ved Steinkjer Danseskole da Lilli var 10 år gammel. Der danset hun i 6 år, først hiphop og etterhvert også sportsdans. Senere ble hun med i Steinkjer Danseklubb, og deltok som klubbmedlem i mange dansekonkurranser i sportsdans.
Lilianna har i løpet av årene prøvd det meste av dansestiler, blant annet hiphop, sportsdans, jazz, ballett, moderne, disco. En av favorittene er blitt moderne dans.
Lilianna har vært trener ved Steinkjer Danseklubb siden høsten 2017.


HANNE MAURING
(HIPHOP)

Hanne er 30 år gammel og kommer fra Trondheim. Hun har utdannelse innen idrettsvitenskap og praktisk-pedagogisk utdanning ved NTNU. Hanne har hatt mange ulike verv i idretten, da innenfor Trondheimshåndballen - alt fra spillergruppas tillitsvalgte til administrativ leder. Hun har jobbet som håndballtrener over halve livet, både på klubbnivå og som spillerutvikler i Norges Håndballforbund. I tillegg har Hanne danset i mange år, blant annet hiphop. For tiden er hun bosatt på Steinkjer og jobber som idrettslærer ved Steinkjer vgs (siden 2014).