Menu

VÅRE TRENERE

Maria Lyngstad - Aleksander Jokic
(SporTSdans)

Maria er født og oppvokst i Ukraina og kom til Norge og Inderøy i 2006. Senere flyttet hun til Trondheim for å studere og avsluttet i 2015 sin psykologiutdanning. Aleksander er født i Norge, men har en serbisk far. Aleksander avsluttet sin økonomiutdanning i 2012.

Aleksander og Maria startet begge å danse sportsdans i studietiden, våren 2011 ved NTNUI. Det tok ikke lang tid før de ble dansepartnere. De deltok i sin første internasjonale konkurranse allerede sommeren 2011, en europeisk studentkonkurranse som avholdes i Tyskland og Nederland to ganger per år.

Aleksander og Maria har i løpet av årene hatt mange dyktige trenere, og deres hovedtrenere og mentorer har siden midten av 2017 vært Mirjam Zwijsen og Geir Bakke (begge opptil flere ganger tidligere verdensmestere i sportsdans). Paret har i de siste årene fokusert på latindans og har deltatt i en rekke nasjonale og internasjonale konkurranser på elitenivå. Noen av deres beste resultater er femte plass i Rising Star i Belgia februar 2018, og femte plass i Euroasian countries-cup i Moskva desember 2017.

Aleksander og Maria har begge bestått topptrenerutdanning gjennom Olympiatoppen og har undervist sportsdans ved NTNUI og Nidaros Danseklubb. De ble hovedtrenere i sportsdans ved Steinkjer Danseklubb våren 2017.


MALIN ELISE FRIGAARD
(SPORTSDANS OG DANS FOR VOKSNE)

Malin er 18 år gammel og er elev ved Steinkjer videregående skole. Malin har danset helt siden hun kunne gå, og dansen er hennes store lidenskap. Hun begynte å danse ballett på Kulturskolen i Steinkjer da hun var 4 år gammel. Som 9-åring startet hun på Steinkjer Danseskole og fortsatte der i flere år. Der ble Malin kjent med forskjellige dansestiler, blant annet hiphop og sportsdans. Senere ble hun også med i Steinkjer Danseklubb og begynte å konkurrere i sportsdans, noe hun fortsatt gjør. Våren 2018 fikk Malin tilbud om å være danser for Kyle Alessandro, en ung artist fra Steinkjer, og har opptrådt på flere store konserter med ham. Malin har vært trener ved Steinkjer Danseklubb siden høsten 2017.RAMONA SØRFJELL
(HIPHOP OG MODERNE dans)Ramona er 21 år gammel og har vokst opp på Sømna. Hun har danset hele livet, og elsker å bevege seg ti musikk. Ramona har gått på vg1 musikk (Mosjøen), vg2 dans (Bodø) og vg3 dans (Tromsø). I løpet av disse årene fikk hun utvikle seg innen ulike dansestiler som f eks klassisk, jazzballett, moderne og hiphop.
I 2018-2019 jobbet Ramona som danseinstruktør ved kulturskolen i Sømna og hadde 5 klasser i hiphop og moderne dans. Hun var også ansvarlig for UKM (lokalt) som var i februar 2019.
Sommeren 2019 var Ramona med på en stor produksjon med Ada Einmo Jürgensen og Johan Sara jr. Dette var en samisk danse performance i Mosjøen som gikk over 1 uke.
Nå går Ramona på sør-samisk lærerutdanning 1.-7.trinn på Levanger.